Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
    За тази кола колега май се изписаха доста неща , върни 5-6страници в темата и разгледай ще намериш информация
    За 2.4-ката ставаше въпрос по-назад. Тая май не е коментирана още, въпреки че преди няколко страници, някой говори за някаква "бургазка пред разпад", така и не стана ясно коя от двете е гледал.

Comment

• Първоначално публикувано от the_gotinia Покажи съобщение
      Колега имах впредвид да е с дизелов мотор. 3.2 бензин това почти няма кой да го купи заради разхода на гориво който е неоправдано висок.
      3,2 jts е най-смотания двигател слаган на 159.
      върви като 2,4 дизел а харчи като м5 дето е 500+ коня.
      Имам колеги с точно такива коли - разликата е под 2/100 и на градско и на магистрално и на селско.
      За икономия на гориво и дума не може да става, ака да се слага ГАЗ
      ALFA 156 1.9JTD '98
      ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

• Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
        За 2.4-ката ставаше въпрос по-назад. Тая май не е коментирана още, въпреки че преди няколко страници, някой говори за някаква "бургазка пред разпад", така и не стана ясно коя от двете е гледал.
        Да, бая четене падна ама за тая нямаше коментар ..един колега беше питал за нея ама само с това беше споменавана. Така или иначе мисля да ида да я огледам, човека пише че е обслужена и може да се провери в сервиз по избор та ме спохожда мисълта, че може и да е читава.
        Alfa Romeo 159, 1,9JTS EX

Comment

• http://suchen.mobile.de/auto-inserat...LEATHER&noec=1

Ете това си заслужава ... просто как да не се влюби човек
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
          140 HP + Chip Tuning -> ex
          Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
          Born to make me happy

Comment

• Quote:
            Originally Posted by acho_

Да, бая четене падна ама за тая нямаше коментар ..един колега беше питал за нея ама само с това беше споменавана. Така или иначе мисля да ида да я огледам, човека пише че е обслужена и може да се провери в сервиз по избор та ме спохожда мисълта, че може и да е читава.

Вържи се с колегата code. Той може да ти съдейства с огледа, а може да има и инфо за колата.
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
            ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
              Бо, в бмв форума няма ли четиво за теб ?!
              Не ти харесва бидон 159, а само тук четеш и пишеш?
              Че и компетентен, а нямаш допир с такава ?
              - Има си четиво, мен не ме мисли.
              - Кой е казал, че не ми харесва? Искаш ли да ти изкарам доста мои цитати от тук, където казвам, че ми харесва? Просто не съм фанатизиран и не се затварям очите.
              - Имам допир с такава не рядко. Като ми ги карат да ги поправям. За щастие има работа. Винаги все нещо светка и все за нещо не е доволна.

Надявам се съм ти отговорил на личните и душевни терзания.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                - Има си четиво, мен не ме мисли.
                - Кой е казал, че не ми харесва? Искаш ли да ти изкарам доста мои цитати от тук, където казвам, че ми харесва? Просто не съм фанатизиран и не се затварям очите.
                - Имам допир с такава не рядко. Като ми ги карат да ги поправям. За щастие има работа. Винаги все нещо светка и все за нещо не е доволна.

Надявам се съм ти отговорил на личните и душевни терзания.
                Светкат курниците,моята бивша за 5 г.,точно 2 пъти и е светкал чека на мотора,един път заради ДПФ-а преди да го изкорми и един път заради дросела /тук аз съм си виновен/ и един път ВДЦ-то !!!!!!!!!!
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Абе за чека, на каквато и да е кола, бих казал - недай си боже... Чукам на дърво.
                  На шефа на чисто нов цлс, на няма 20хиляди, бъкан с екстри, като светна тоя чек и няма гасене. Балкан стар за главата се хванаха. Вече е над месец при тях, проблема била буксата на ЕКУто, и чакали ново еку от Германия, обучено точно за тази кола.

И кво, човека даде две торби пари за тая кола и от два месеца се пукна от ядове с нея... Един от двата цлс 4х4 предвидени за България изобщо... Бахти и курника викаш... Чукай на дърво, казвам аз, че всичко е късмет някой път!
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• тия цлс май не са сполучливи на един авер ей така пак светна като коледна елха и само ядове бере от тогава ,,,
                    alfa 164 t.s ex
                    tipo 2,0 16v turbo ex
                    opel astra amnesia ex
                    megane 2 ex
                    alfa 159 jtd ех
                    audi A6/S TQ 330+
                    audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                    alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

• http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...9&slink=8z6qzn

Тая ако не е сливенската дето беше пусната на 6.5к те па на Интересно какъв и е бил проблема та предишния собственик да я пусне толково евтино, а настоящия още по...

Comment

• Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
                        http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...9&slink=8z6qzn

Тая ако не е сливенската дето беше пусната на 6.5к те па на Интересно какъв и е бил проблема та предишния собственик да я пусне толково евтино, а настоящия още по...

То си пише, че има проблем, който не е отстранен. Явно някой я е купил и се е "наиграл".
                        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                          То си пише, че има проблем, който не е отстранен. Явно някой я е купил и се е "наиграл".
                          Именно де, пише си, бая дебел ще да е.

Comment

• Ми примерно 4 инжектора и ще си дойде на цената на другите на пазара.
                            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                            sigpic

Comment

• Питал е във форума.Прочете...
                              Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                                Ми примерно 4 инжектора и ще си дойде на цената на другите на пазара.
                                А може и да е мнооооого по-дебел от 4 инжектора !!!!!!!!!!!
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X